ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΗ

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε: Επέστρεψαν νικήτριες από την Πόλη οι αθλήτριες των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Και οι δυο αθλήτριες είχαν μια δυναμική παρουσία στο 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε στην Κωνσταντινούπολη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 29 Μαϊου έως και τις 2 Ιουνίου.

Η Αθλητική Ακαδημία Καράτε Αγίων Θεοδώρων SPORTS ACADEMY έδωσε δυναμικό παρών για δεύτερη χρονιά με την αθλήτρια Πολυξένη Ήρα ΣΙΑΓΓΑΝΑ (10 ετών) στα ΚΑΤΑ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με δύο νίκες (5-0) και μια ήττα στον προημιτελικό από την αθλήτρια που κατέλαβε την τρίτη θέση. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Ευαγγελίας Αθανασίας ΚΟΤΣΙΚΗ (10 ετών) στην πρώτη της συμμετοχή στο ΚΟΥΜΙΤΕ σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Τις αθλήτριες συνόδευσε η προπονήτρια του συλλόγου Μάλαμα ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗ.

Και οι δυο αθλήτριες είχαν μια δυναμική παρουσία στο 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε στην Κωνσταντινούπολη το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση καράτε στην κατηγορία Παίδων Κορασίδων.

Η Αθλητική Ακαδημία Καράτε Αγίων Θεοδώρων SPORTS ACADEMY ευχαριστεί τις δυο αθλήτριες, τις οικογένειες τους και την προπονήτρια για την εκπροσώπηση τόσο του συλλόγου μας όσο και της πόλης μας.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button