ΕΛΛΑΔΑ

Ερρίκος Πετιλόν: Υποφέρω από εθισμό σε ουσίες, θέλω βοήθεια

Δύσκολες είναι οι στιγμές για τον Ερρίκο Πετιλόν ο οποίος υποφέρει από εθισμό στις ουσίες. Τα όσα τόνισε σε συνέντευξή του συγκλονίζουν

«Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου», λέει ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

«Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», είπε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

Ο Ερρίκος Πετιλόν συμπλήρωσε: «Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».

Ο Ερρίκος Πετιλόν στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο».

newsit.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button