ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αρπαγής 8χρονου στην Ηλεία: Ο πατέρας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη (βίντεο)

Μια ακόμα απόπειρα αρπαγής παιδιού προβληματίζει από χθες το πανελλήνιο, αφού σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία τρία άτομα σε μια λευκή κλούβα επιχείρησαν να απαγάγουν έναν 8χρονο, ο οποίος ευτυχώς τους αντιλήφθηκε και έτρεξε στους γονείς του.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας χθες στο ilialive.gr περιέγραψε όσα του μετέφερε το παιδί, αλλά και η σύζυγός του που ήταν η πρώτη που το συνάντησε, ενώ προσπαθεί και ο ίδιος να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Καθώς πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο συμβάν στην περιοχή, πάντως, όλοι οι γονείς είναι θορυβημένοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μαρτυρίες του παιδιού, οι επιτήδειοι δεν έτρεξαν να πιάσουν το παιδί, παρά σταμάτησαν μερικά μέτρα μακριά και του έκαναν νόημα να πάει εκείνο προς αυτούς, ενώ περίμεναν στο αμάξι. Το παιδί, ωστόσο, φοβήθηκε και έτρεξε αμέσως προς το σπίτι του.

Όπως είπε ο 8χρονος, τα άτομα αυτά ήταν δύο ενήλικες και ένα μικρότερο παιδί που έψαχνε στους κάδους.

Ο δε δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός που μίλησε δημόσια για το γεγονός είπε: “Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε.

Τον ακολουθούσαν για κάποιο χρονικό διάστημα, το παιδί ήταν με το πατίνι του και επειδή είναι γρήγορος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην αυλή φωνάζοντας και κλαίγοντας. Βγήκε η μητέρα του να δει, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τους δει αλλά από ό,τι με πληροφόρησαν ήταν μία άσπρη κλούβα. Μία άσπρη κλούβα με κάποιους μελαμψούς στην εμφάνιση αλλά δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν.

Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν. Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι”.

Πηγή: infokids.gr

Τηλ. 2741061551
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button