ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕπικαιρότηταΣύλλογοι

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων: “Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολίων”

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση για την συνάντηση γονέων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/09/2020.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Αγαπητοί γονείς,

Το Σάββατο 12/9/20 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγ.Θεοδώρων στον προαύλιο χώρο του σχολείου παρουσία και του Αντιδημάρχου κ.Σπύρου Ράτη και του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Άρη Κωνσταντή.

Η προσέλευση γονέων ήταν ικανοποιητική και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID έγινε ενημέρωση για το επίμαχο ζήτημα της φοίτησης των παιδιών της δομής στο σχολείο μας και όχι μόνο.Η ανησυχία της πλειοψηφίας των γονέων είναι έκδηλη εδώ και καιρό. Ο Σύλλογος εισέπραττε όλες τις αντιδράσεις και γι αυτό η συνάντηση ήταν απαραίτητο να γίνει πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αφού ενημερώθηκαν άπαντες για τα πεπραγμένα μέχρι στιγμής από τον Σύλλογο Γονέων αλλά και από την Δημοτική Αρχή αποφασίστηκε ομόφωνα ότι, σε περίπτωση που εγγραφούν παιδιά από την δομή στο Γυμνάσιο (δεν έχει γίνει καμία εγγραφή ακόμη), το σχολείο θα κλείσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολίων, τονίζουμε γι άλλη μια φορά ότι η άρνηση μας δεν έχει να κάνει με τα παιδιά αυτά καθ’αυτά, αλλά με τον αυθαίρετο τρόπο που λειτουργούν οι ΜΚΟ και η Κυβέρνηση, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν, χωρίς να ακούνε κανέναν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στα σχολεία μας και δεν αντέχουν να επωμιστούν άλλα βάρη οικονομικά και χωροταξικά, αφού οι ΜΚΟ δεν αναλαμβάνουν!

Έχει συνταχθεί και υπογραφεί σχετικά επιστολή από όλους τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της πόλης μας, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι λόγοι της άρνησης μας. Η εν λόγω επιστολή θα αναρτηθεί στην σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Facebook.

Όποιος γονέας-κηδεμόνας συμφωνεί αλλά δεν παρευρέθηκε στην συνάντηση, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου για ενημέρωση αλλά και για την συλλογή υπογραφών που πραγματοποιείται από το Σάββατο και συνεχίζεται.

Εν αναμονή των εξελίξεων

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

Σε φωτό ακολουθεί και η επιστολή που έχουν υπογράψει όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Αγίων Θεοδώρων:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button