ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Άγιοι Θεόδωροι: Ομιλία για την προστασία των πολιτών από δασικές πυρκαγιές

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/8 η 5η και τελευταία ομιλία από τη Σειρά Συναντήσεων με τίτλο ”𝝥𝝦𝝤𝝨𝝩𝝖𝝨𝝞𝝖 𝝥𝝤𝝠𝝞𝝩𝝮𝝢 𝝖𝝥𝝤 𝝙𝝖𝝨𝝞𝝟𝝚𝝨 𝝥𝝪𝝦𝝟𝝖𝝘𝝞𝝚𝝨 και η σημασία της προετοιμασίας των κατοικιών” στους Αγίους Θεοδώρους (στον παλαιό Σιδηροδρομικό σταθμό)

Μια συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την προστασία τους από τις δασικές πυρκαγιές.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Μιλτιάδης Αθανασίου, ειδικός στις δασικές πυρκαγιές και εντεταλμένος Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – ELGO Dimitra.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου προστασίας του δάσους των Αγίων Θεοδώρων, Άρης Κωνσταντής, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας, Μιχάλης Κανάκης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού, Θεώνη Μαυροματίδου, o πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας, Αθανάσιος Γκιόκας, φορείς από διάφορους συλλόγους και εθελοντές από τους συλλόγους δασοπροστασίας Αγίων Θεοδώρων και Λουτρακίου.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button