ΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο Ναυπλίου που έριχνε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του

«Ο Δήμαρχος Ναυπλίου έχει καταγραφεί από δύο κάμερες 22 φορές», λέει το θύμα και πολιτικός του αντίπαλος, Δημήτρης Ορφανός

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του  αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού.

Ο κ. Ορφανός τονίζει στο newsit.gr πως «ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου».

Παράλληλα αναφέρει πως «δέχτηκα και δύο απειλητικά σημειώματα. Τα σημειώματα τα πέταξαν στην αυλή του σπιτιού μου, ήταν ιδιόχειρα και ανέφεραν χαρακτηριστικά το εξής: Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα».

Η παραδοχή Κωστούρου μέσω socia media

Ο κ. Κωστούρος από την πλευρά του, παραδέχθηκε την πράξη του με ανάρτηση στα social media και τόνισε μεταξύ άλλων πως το έκανε συμβολικά καθώς επηρεάστηκε από την τοξική συμπεριφορά του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά , με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!

Ξεκινά πειθαρχική διαδικασία

Το θέμα δεν φαίνεται πως τελειώνει εδώ καθώς όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιος, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος ο οποίος αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button