ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΤΑΞΙΔΙ

To πρώτο ξενοδοχείο του Christian Louboutin στην Πορτογαλία

Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο μόλις 13 δωματίων – Ο ίδιος ο σχεδιαστής το περιέγραψε ως «απλό έξω, εντυπωσιακό στο εσωτερικό»

Η διάσημη κόκκινη σόλα των παπουτσιών του Christian Louboutin είναι αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο και πολλές είναι αυτές που ονειρεύονται να αποκτήσουν έστω και ένα από τα παπούτσια του.

Και μπορεί πάμπολες γυναίκες στον κόσμο να έχουν «έρωτα» με τα παπούτσια του, ωστόσο, εκείνος έχει έναν μακροχρόνιο έρωτα με την Πορτογαλία. Για πολλά χρόνια είχε ένα εξοχικό στην Κομπόρτα και ένα ακίνητο στη Λισαβόνα στη συνοικία Castelo de São Jorge.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Jornal de Negócios, ο Louboutin αποφάσισε να ξοδέψει 500.000 ευρώ στο κέντρο του χωριού Μελίδες, όπου δημιούργησε ένα boutique ξενοδοχείο μόλις 13 δωματίων. Ο Louboutin προσέλαβε την αρχιτέκτονα Madalena Caiado για να επιβλέπει το έργο, να βεβαιωθεί ότι εναρμονίζεται με το περιβάλλον και δεν υποβαθμίζει τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Ο Louboutin περιέγραψε το ξενοδοχείο ως «απλό έξω, εντυπωσιακό στο εσωτερικό».

Το Hotel Vermelho στις Μελίδες, από καιρό θεωρούνταν ως μια «δημιουργική ανάπαυλα» του σχεδιαστή. Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο θα εκτιμηθεί πολύ από τους πολιτιστικά και ανεξάντλητα περίεργους. Οι εσωτερικοί χώροι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι διάσπαρτοι με έπιπλα τέχνης και αντίκες και γεμάτοι τολμηρή προσωπικότητα.

πηγή: newmoney.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button