ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙ

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στον Δήμο μας

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, προσαρμόζεται στα ειδικά περιοριστικά μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού και θα εορταστεί πανηγυρικά στον Δήμο Λουτρακίου–Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα

-Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.

-Ορίζεται πανηγυρική φωταγώγηση δημοσίων και δημοτικών κτηρίων, ιδιωτικών καταστημάτων, υποκαταστημάτων τραπεζών, ιδιωτικών γραφείων, μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, οδών, πλατειών και οικιών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου 2021.

-Πανηγυρική Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Λουτρακίου την Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021, ώρα 10:00 π.μ. Οι τοπικές αρχές θα εκπροσωπηθούν από τον Δήμαρχο, τους Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ή εκπρόσωπο αυτών, και τις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

-Εκφώνηση Πανηγυρικού Λόγου της ημέρας από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, εντός του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού.

-Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από τον Δήμαρχο, και τους Προέδρους Κοινοτήτων στις έδρες των Κοινοτήτων αντίστοιχα, χωρίς παρουσία κοινού.

Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας και με όλες τις προφυλάξεις για την αντιμετώπιση κινδύνου διασποράς του covid-19.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Το πρόγραμμα καταρτίστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες της υπουργικής απόφασης 20671/18-03-2021 (ΑΔΑ: ΨΔΟΜ46ΜΤΛ6-96Β) Υπουργού Εσωτερικών και το υπ’ αριθ. 20666/18-03-2021 (ΑΔΑ: Ω2ΣΠ46ΜΤΛ6-Υ6Υ) Υπουργείου Εσωτερικών.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button