ΑΤΤΙΚΗ

Το πιο άκυρο φανάρι στην Αθήνα: Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Το συγκεκριμένο φανάρι, που βρίσκεται στο τέλος του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, έχει προκαλέσει απορία στους ντόπιους σχετικά με τον σκοπό και τη λειτουργικότητά του

Το Περιστέρι, ένα ζωντανό προάστιο της Αθήνας, έχει βρεθεί συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας για διάφορους λόγους, αλλά πρόσφατα γεγονότα το έχουν ωθήσει στη σφαίρα του viral για μια απροσδόκητη αιτία.

Τις τελευταίες ημέρες, το Περιστέρι έχει γίνει trend στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης λόγω μιας ιδιότυπης ανωμαλίας που έχει τραβήξει την προσοχή των πολιτών: ένα φανάρι που πλέον δεν έχει απολύτως σημασία να υπάρχει εκεί που βρίσκεται.

Το συγκεκριμένο φανάρι, που βρίσκεται στο τέλος του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, έχει προκαλέσει απορία στους ντόπιους σχετικά με τον σκοπό και τη λειτουργικότητά του.

Περιτριγυρισμένη από πανύψηλα δέντρα και διάσπαρτη με παγκάκια για τους πεζούς, η περιοχή αυτή προοριζόταν αρχικά να χρησιμεύσει ως ένας περίπατος για τους περαστικούς. Με τον αρχικό σχεδιασμό της, η κυκλοφορία των οχημάτων αναμενόταν να είναι ελάχιστη, εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των κοντινών καταστημάτων κατά τις συγκεκριμένες ώρες.

Ωστόσο, η παρουσία ενός φωτεινού σηματοδότη σε αυτό που έχει πλέον μετατραπεί σε πεζόδρομο αψηφά κάθε λογική. Όπως είναι λογικό, αυτή η ανακολουθία έχει γίνει θέμα συζήτησης, με πολλούς να αμφισβητούν τη λογική πίσω από την τοποθέτησή του.

πηγή: gazzetta.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button