ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με αθλητικούς παράγοντες του νομού

Συνάντηση εργασίας σχετικά με θέματα που απασχολούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, με παράγοντες του αθλήματος στον νομό.

Ειδικότερα, στη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή και Παναγιώτη Βράκα αντίστοιχα, καθώς και τον πρόεδρο της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας Παναγιώτη Σταύρου, ζητήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας στην προμήθεια τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Παράλληλα, συζητήθηκε και η συνεργασία για δημιουργία ενός γηπέδου για την ΕΠΣ Κορινθίας.

Από την πλευρά του, ο Τ. Γκιολής επισήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προωθεί την κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων εν γένει, μεταξύ των οποίων αυτά στους Αγίους Θεοδώρους, τα Ροζενά, το Ξυλόκαστρο, το Ζευγολατιό, οι Αρχαίες Κλεωνές κ.α.

“Ως περιφερειακή Αρχή είμαστε δίπλα στον υγιή αθλητισμό, για να δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά του νομού μας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button