ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος: Καπνίζω αποτσίγαρα από τον δρόμο – Επιβιώνω με 220 ευρώ τον μήνα

«Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στην καθημερινότητά του μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος και αποκάλυψε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα, που βρίσκω στον δρόμο;», τόνισε ο ηθοποιός, που πήρε μέρος σε σειρές όπως το «Χάι Ροκ» και το «Λαβ Σόρι».

«Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου, που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω. Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια», τόνισε, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Το επόμενο, όμως, βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το «Σπίτι του Ηθοποιού» είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

«Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό, να δίνω 110 ευρώ το μήνα, για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω, όμως πώς να το σώσω, όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα, σε αυτό το υπόγειο».

πηγή: newsbeast.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button