ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΚΟΡΙΝΘΙΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Συγχαρητήρια επιστολή της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. προς τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α.Κ. θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Γκιώνη, Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αλλά και  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που  ανέλαβαν τη φιλοξενία του FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ανδρών στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων και την  οικονομική στήριξη της διοργάνωσης.

Το Μπάσκετ με τις αναρίθμητες επιτυχίες του, έχει καταξιωθεί  στη χώρα μας, ως εθνικό άθλημα. Οι επιτυχίες αυτές  μας υποχρεώνουν  να σταθούμε  με μεγαλύτερη  υπευθυνότητα  και να εργαστούμε  με αταλάντευτη επιμονή στην αξιοποίηση  των νέων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε .

Είναι βέβαιο ότι μέσα από την ευγενική  άμιλλα του αθλητισμού , μπορούν να  αναδειχθούν και να αναπτυχθούν  σχέσεις φιλικές κάτι  που αποτελεί αυτοσκοπό στον αθλητισμό.

Η  εξαιρετική αυτή αθλητική διοργάνωση στην πόλη σας, που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, δείχνει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη διάθεσή του Δήμου σας  να δείξει  τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι»  και τις επιλογές που έχουν οι νέοι στη ζωή τους.

Συμβάλατε στα μέγιστα για την επιτυχία  της εκδήλωσης  και ευχόμαστε στο μέλλον να είστε αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλουμε  όλοι μας  για την  ανάπτυξη του αθλητισμού.

Το Δ.Σ της Ε.Σ.Κ.Α.Κ

Άγιοι Θεόδωροι: Κυπελλούχος Αργολίδοκορινθίας ο ΤΗΡΩΝΑΣ (Βίντεο-Εικόνες)

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button