ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Start Line Rally: Πρώτες δηλώσεις, φωτογραφίες, βίντεο από τον αγώνα

Με τα πληρώματα να επιστρέφουν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις:

Παπαδημητρίου Ιωάννης – Πετρόπουλος Νίκος Skoda Fabia R5

” Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός, δεν πιέζουμε όσο θα μπορούσαμε. Ο αγώνας είναι επίπονος και οι ειδικές διαδρομές είναι αρκετά σκληρές. Μέχρι τώρα όλα κυλούν ομαλά για εμάς.”

Ζυμαρίδης Γιώργος – Σούκουλης Κωνσταντίνος Skoda Fabia R5

” Δεν γνωρίζαμε πως βρισκόμασταν στην 2η θέση γενικής, μας το ανέφεραν στο service. Είμαστε τρομερά χαρούμενοι καθώς είναι η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο και προσπαθούμε να μάθουμε το αυτοκίνητο. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε αλλά με συντήρηση δυνάμεων.”

Serderidis Jourdan – Miclotte Frederic Skoda Fabia R5

” Για εμάς ο αγώνας ξεκίνησε με ένα κλατάρισμα στα 7 χιλιόμετρα της 1η ειδικής διαδρομής και χάσαμε 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια δεν είχαμε τον ανάλογο ρυθμό. Η 2η ειδική διαδρομή δεν κύλησε επίσης καλά για εμάς, καθώς δεν είχαμε άλλο λάστιχο σε περίπτωση κλαταρίσματος. Το θετικό είναι ότι είμαστε στην τρίτη θέση και θα πιέσουμε στο υπόλοιπο του αγώνα.”

Ρουστέμης Παναγιώτης – Νικολόπουλος Κωνσταντίνος Mitsubishi EVO IX

” Στην πρώτη ειδική διαδρομή κάναμε μερικά λάθη αλλά το θετικό είναι ότι κάναμε αξιόλογο χρόνο. Πιέζουμε όσο πρέπει για να καταφέρουμε να είμαστε στην διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

https://www.facebook.com/spyros.ratis.3/videos/10223999498123395/?t=0

Οι Χαλκιάς Ευθύμιος – Μαχαίρας Λεωνίδας Ford Fiesta R5, άλλαξαν την κρεμαγιέρα αλλά δεν θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο του αγώνα. Τα πληρώματα που συνεχίζουν είναι 25. Η ειδική διαδρομή “Λουτράκι 2”, μήκους 12,97 χιλιομέτρων και ξεκίνησαν στις 18:47.

Στην F2, οι ταχύτατοι Backo – Ιαβέρης Άρης Ford Fiesta βρίσκονται μπροστά από τους Αντωνίου Κωνσταντίνο – Αντωνίου Αλέξανδρο Ford Escort RS2000, με τους Λευκαδίτη Σάββα – Κοντό Κωνσταντίνο Peugeot 206 XS, να κλείνουν την τριάδα.

Απολαύστε τους Παπαδημητρίου Ιωάννη – Πετρόπουλο Νίκο Skoda Fabia R5, στην νυχτερινή ειδική διαδρομή “Λουτράκι 3”

https://www.facebook.com/StartLine.gr/videos/617714192278262/?t=1
https://www.facebook.com/StartLine.gr/videos/375384186773918/?t=11
Ελ. Βενιζέλου 41 Λουτράκι
τηλ. 2744021111
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button