ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Σπύρος Ράτης: Στο ψηφοδέλτιο της νίκης ο αντιδήμαρχος της καρδιάς μας

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μαζί, αποφασισμένοι, ισχυροί και ενωμένοι!

Στο ψηφοδέλτιο 𝚴𝚰𝚱𝚮𝚺 και ο Σπύρος Ράτης, ένας άνθρωπος με πολυετή πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ και χρόνια ηρωικά στις φωτιές σαν εθελοντής πυροσβέστης και υπερασπίζεται με όλο του το είναι τον Δήμο μας.

Συντάσσει τις δυνάμεις του σε αυτές τις εκλογές με την 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 και τον Δήμαρχο των έργων Γιώργο Γκιώνη, για να συμβάλει κι εκείνος με την σειρά του, στην προσπάθεια που συνεχίζει η παράταξή μας για ανάπτυξη και πρόοδο.

Γεννήθηκε το 1976 στους Αγίους Θεοδώρους, από τον Γεώργιο και την Γεωργία Ράτη. Έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Γιωργία.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1994. Από το 1996 ασχολείται με την επιχείρηση «REAL ESTATE» και με την κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένειά του.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού μέχρι σήμερα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Σ. Αγ. Θεόδωροι» και από το 2020 είναι μέλος. Επίσης, από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Η αρχή της πορείας του στην τοπική Αυτοδιοίκηση σηματοδοτείται το 2006, με την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γεώργιου Σοφία «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και το διάστημα 2008 – 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, επανεξελέγη το 2014 και το 2019. Από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων έως και σήμερα.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button