ΤΑΞΙΔΙΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Sky Cruise Hotel: Το ιπτάμενο πολυτελές ξενοδοχείο που θα βρίσκεται μόνιμα στον αέρα με πυρηνική ενέργεια

Με 6.852 δωμάτια σε ένα κτίριο, το MGM Grand στο Λας Βέγκας είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο

Ας φανταστούμε τώρα την ίδια μεγαλοπρέπεια σε ένα αεροπλάνο. Το Sky Cruise Hotel είναι το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο στον κόσμο. Πετάει χρησιμοποιώντας 20 κινητήρες, AI και πυρηνική ενέργεια και μπορεί να μεταφέρει 5.000 επιβάτες σε ένα περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας.

Το ιπτάμενο ξενοδοχείο Sky Cruise Hotel σχεδιάστηκε ώστε να διαθέτει πολυτελή καταλύματα και μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες. Υπάρχουν επίσης τρία καταστρώματα θέασης ή μπαλκόνια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τους έναστρους ουρανούς, φυσικά φαινόμενα όπως το Aurora Borealis ή απλώς να απολαύσουν την απαράμιλλη θέα.

Ένας ανελκυστήρας προσφέρει εύκολη πρόσβαση από την κεντρική αίθουσα στο κύριο κατάστρωμα, το οποίο είναι γεμάτο με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει εμπορικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, πισίνες, εστιατόρια, κινηματογράφους, παιδικές χαρές και πολλά άλλα.

Ένας πυρηνικός αντιδραστήρας τροφοδοτεί το Sky Cruise Hotel με απεριόριστη ενέργεια. Είκοσι ηλεκτρικοί κινητήρες διατηρούν σε πτήση το ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας μόνο καθαρή πυρηνική ενέργεια και διατηρώντας το αποτύπωμα άνθρακα στο ελάχιστο. Θεωρητικά, το ξενοδοχείο μπορεί να μείνει στους αιθέρες για χρόνια χωρίς να αγγίξει ποτέ το έδαφος.

Οι αναταράξεις είναι κάτι που οι επιβάτες του Sky Cruise Hotel δεν θα νιώσουν ποτέ. Το υπερσύγχρονο πιλοτήριο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την πρόβλεψη αναταράξεων και τις αποτρέπει χρησιμοποιώντας μια αντικραδασμική τεχνολογία που μιμείται την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Το Sky Cruise Hotel καλύπτει κάθε ανάγκη. Ηλεκτρικά εμπορικά αεροσκάφη και ιδιωτικά τζετ από όλο τον κόσμο μπορούν να ανεφοδιάσουν το ξενοδοχείο με τα πάντα αλλά και να μεταφέρουν νέους επισκέπτες σ’ αυτό. Τέλος, στη διαμονή περιλαμβάνεται και κορυφαία ιατρική φροντίδα, καθώς οι εγκαταστάσεις του διαθέτουν ιατρικό εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας

Φυσικά το Sky Cruise Hotel βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του σχεδιασμού. Ωστόσο η τολμηρή πρόταση του Hashem Alghaili ίσως είναι κάτι που οι κολοσσοί του τουρισμού θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. Άλλωστε τα έχουμε δει όλα, είτε μιλάμε για κρουαζιέρες σε γιγαντιαία κρουαζιερόπλοια είτε για τουρισμό στο διάστημα. Γιατί όχι κι ένα ξενοδοχείο που είναι μόνιμα στον αέρα;

πηγή: insider.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button