ΑΤΤΙΚΗ

Σφοδρή σύγκρουση φορτηγών στον Κηφισό – Νεκρός ο ένας οδηγός

Παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά του

Αιματηρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της οδού Ανδριανοπούλεως, ανάμεσα σε δύο φορτηγά και είχε ως συνέπεια ο ένας οδηγός να χάσει τη ζωή του και ο άλλος να τραυματιστεί.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 05:30 το πρωί, όταν φορτηγό που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έσπασε τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σε αυτό προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε δεύτερο φορτηγό.

Η κίνηση προς Πειραιά στην περιοχή του Αιγάλεω για αρκετή ώρα διεξαγόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες, μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων. Το περιστατικό έγινε όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, φορτηγό που βρισκόταν στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Ιεράς Οδού, έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε άλλο φορτηγό.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως, δυστυχώς, ο ένας οδηγός έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η κατάσταση στον Κηφισό παρέμενε για αρκετή ώρα δραματική, καθώς επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα, στο ρεύμα προς Πειραιά, το οποίο άγγιζε τα 16 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Orange Press.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Back to top button