ΔΙΕΘΝΗ

Σεν Τροπέ: Σερβιτόρος πήρε στο κυνήγι πελάτη επειδή του άφησε φιλοδώρημα μόνο 500 ευρώ

Ο πελάτης θεώρησε το ποσό αρκετά γενναιόδωρο

Ιταλός τουρίστας βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή ενός σερβιτόρου σε μαγαζί στον Σεν Τροπέ, καθώς τον πήρε στο κυνήγι επειδή του άφησε φιλοδώρημα μόνο 500 ευρώ.

Ο πελάτης, συγκεκριμένα, καταδιώχθηκε από το μέλος του προσωπικού στο πάρκινγκ του εστιατορίου στο δημοφιλές θέρετρο της Γαλλικής Ριβιέρας και του είπε πως «δεν ήταν αρκετό».

Ο σερβιτόρος καταδίκασε τον «πολύ πλούσιο» πελάτη και του είπε να επιστρέψει μέσα και να πληρώσει άλλα 500 ευρώ για να φτάσει το «ελάχιστο» φιλοδώρημα των 1.000 ευρώ, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Nice Matin.

Ένας Γάλλος φίλος του Ιταλού τουρίστα μιλώντας στο τοπικό μέσο δήλωσε: «Νόμιζε ότι ήταν γενναιόδωρος αφήνοντας 500 ευρώ, αντίθετα τον επέπληξαν. Ο σερβιτόρος του είπε ότι το ποσό δεν ήταν αρκετό και ότι θα μπορούσε να καταβάλλει μια προσπαθεια να πλησιάσει το ποσό των 1000 ευρώ, αφού αυτό ήταν περίπου το 20% του λογαριασμού του».

Ο πελάτης ένιωσε τόσο προσβεβλημένος από το σκηνικό που είπε στον φίλο του ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το εν λόγω περιστατικό σηματοδοτεί μία αυξανόμενη απογοήτευση για τους παραθεριστές που ταξιδεύουν στο Σεν Τροπέ, έναν αγαπημένο προορισμό για βασιλιάδες και άτομα με οικονομική επιφάνεια.

Οι τουρίστες είπαν πώς ορισμένα εστιατόρια στην παραλιακή πόλη απαιτούν ελάχιστη κατανάλωση 1.500 ευρώ το άτομο, ενώ σε άλλες περιοχές της Γαλλικής Ριβιέρας, οι πελάτες αναμένεται να ξοδέψουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

«Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου δείπνου, αυτό το εστιατόριο που γνωρίζουμε καλά απαιτούσε ελάχιστη κατανάλωση 1.500 ευρώ το άτομο», είπε ένας τακτικός πελάτης, ο οποίος είπε ότι είναι απίθανο να επιστρέψει στο Σεν Τροπέ.

Η δήμαρχος του Σεν Τροπέ, Σιλβί Σιρί, δήλωσε πως έχει καλέσει τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων της περιοχής για μια συνάντηση στο τέλος του καλοκαιριού, προκειμένου να συζητηθεί η εξυγίανση των πρακτικών τους, ώστε «η υποδοχή των τουριστών να γίνεται με πιο αξιοπρεπή τρόπο».

πηγή: in.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button