ΕΛΛΑΔΑ

«Σας ευχαριστώ, σας έφερα λίγο νερό» – Πιτσιρικάς έκανε 2 χλμ στον καύσωνα και συγκίνησε πυροσβέστες

Ένα αγοράκι έδειξε την ευγνωμοσύνη του για τη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες με πολύ συγκινητικό τρόπο

Συγκινεί ένας πιτσιρικάς που έκανε διαδρομή δύο χιλιομέτρων μέσα στον καύσωνα με το ποδήλατό του για να προσφέρει λίγο κρύο νερό στους πυροσβέστες που εδώ και μέρες δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο μικρός, όπως αναφέρει η ανάρτηση στη σελίδα «Εποχικοί Πυροσβέστες» στο Facebook, εμφανίστηκε από το πουθενά «με ντάλα ήλιο» με το ποδήλατό του και είπε στους πυροσβέστες «Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε».

Η ανάρτηση με τον πιτσιρικά:

«Όταν σκάει μύτη μέσα στη ζέστη ένας πιτσιρικάς από το πουθενά, με ντάλα ήλιο, έχοντας κάνει πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του σε δρόμους που δυσκολεύονται ακόμα και 4χ4 να ανέβουν, λέγοντας σου «Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε», νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα.

Το ένα δέκατο της εκτίμησης αυτού του παιδιού να εισπράτταμε από την κυβέρνηση δεν θα είχαμε τα χάλια που επικρατούν στον κλάδο μας. Συγγνώμη αν είναι άκυρο απλά ήθελα να το μοιραστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button