ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Ράλι Ακρόπολις 2022: Έρχεται ξανά τον Σεπτέμβριο στα μέρη μας

Το Ράλι Ακρόπολις 2022 θα διεξαχθεί για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ

Ο Δημήτρης Φραγκάκης μίλησε σε ειδική εκδήλωση που έγινε εχθές στο ΟΑΚΑ και σημείωσε ότι το Ράλι Ακρόπολις του 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 8 με 11 Σεπτεμβρίου, ενώ οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο ΟΑΚΑ μια ειδική διαδρομή, σχεδιασμένη για να προσφέρει θέαμα στο κοινό που θα κατακλύσει το γήπεδο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα οφέλη που προέκυψαν στη χώρα από την προηγούμενη διεξαγωγή, σημειώνοντας ότι το Ράλι Ακρόπολις άνοιξε τεράστιο παράθυρο προβολής των περιοχών που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή της επισκεψιμότητας . Παράλληλα το ράλι Ακρόπολις υπήρξε βασικός πυλώνας διατήρησης του brand της χώρας πέρυσι, αφού εν μέσω πανδημίας τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Έτσι, όπως είπε, σε κάθε περίπτωση και φέτος ο ΕΟΤ θα συνδράμει αποφασιστικά στην ομαλή οργάνωση του αγώνα, ενώ η προβολή του θα περάσει και από τα 17 γραφεία του οργανισμού στο εξωτερικό.

Στην παρουσίαση, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής έδωσαν το παρόν, όπως ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Σακελλαρίου και Σάκης Παπαθανασίου.

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τις ειδικές διαδρομές του WRC 2022, όπου ξεχωρίζει η ειδική των Αγίων Θεοδώρων

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022

Εικόνες από την χθεσινή παρουσίαση του WRC 2022

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button