ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Kuko’s The Summer Bar”: Το Beach Bar που πρέπει να επισκεφτείς στους Αγίους Θεοδώρους

KUKO’S The Summer Bar: Το απόλυτο καλοκαιρινό “Beach Bar” στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με καθημερινά event, εξωτικά coctails, ανανεωμένη κουζίνα και την καλύτερη μουσική

Το Kuko’s The Summer Bar μπήκε στη ζωή μας πριν 8 χρόνια, θέλοντας να αλλάξει ριζικά τα όσα γνωρίζαμε για την διασκέδαση. Κατόρθωσε να αποτελεί ένα αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι για όσους θέλουν να αποδράσουν από την Αθήνα, αλλά και για όσους κατοικούν στους Αγίους Θεοδώρους και ευρύτερα. Συστατικά της επιτυχίας η εμπειρία των ανθρώπων του στο χώρο της διασκέδασης, αλλά και η αδιάκοπη βελτίωση. Μιλάμε για μια “πελατοκεντρική οργάνωση”, με άρτιο και ευγενικό προσωπικό, προσηλωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδευτεί από ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, με φρέσκο design, που μόνο χαμόγελα μοιράζει. Η ποιότητα είναι ο γνώμονας στην επιλογή των φαγητών, των ποτών και των cocktail. Με menu για όλα τα γούστα, από ελαφρύ lunch μέχρι γευστικά και πανέμορφα cocktail, το Kuko’s The Summer Bar μπήκε στη ζωή μας για να γεμίσει την κάθε μας στιγμή.

Από νωρίς το πρωί για ένα δροσιστικό μπανάκι, μέχρι μοναδικές βραδιές απόλαυσης και διασκέδασης. Η συνολική εμπειρία που νιώθει κάποιος που επισκέπτεται το Kuko’s The Summer Bar, θα έρθει απλά να επιβεβαιώσει τα όσα ισχυριζόμαστε.

KUKO’s The Summer Bar
Παλαιά ΕΟ Αθηνών Κορίνθου, Άγιοι Θεόδωροι

Τηλέφωνο: 2741 061867

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Back to top button