ΑΤΤΙΚΗ

Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Είσαι μ@%$*@ς», δήλωσε ο μουσικός του

«Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα» δήλωσε ο Θανάσης Παπακωνστατίνου

Με αφορμή το περιστατικό του καπνογόνου που έπεσε πάνω στην σκηνή σε πρόσφατη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος καλλιτέχνης δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook τα παρακάτω:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα.
Θ.Π.
24/06/23
»

Θυμίζουμε πως το περιστατικό συνέβη στη συναυλία που έγινε την Παρασκευή 23 Ιουνίου με χιλιάδες θεατές.

Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί το “φαινόμενο” των καπνογόνων στις συναυλίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση παραλίγο να δημιουργήσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα απ’ ότι συνήθως, αφού ένα από τα καπνογόνα που άναψαν την ώρα της συναυλίας πετάχτηκε πάνω στη σκηνή.

Ο τύπος των καπνογόνων που ανάβουν στις συναυλίες είναι τέτοιος, που αφού σταματήσει ο καπνός, για μικρό χρονικό διάστημα η φλόγα παραμένει στο στόμιό του.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Μυστακίδης γράφοντας:

«Επειδή ο επαγγελματισμός και η υπομονή έχουν και όρια. Εσύ που πέταξες το καπνογόνο στην σκηνή είσαι πολύ μ@%$*@ς. Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες το ίδιο. Την επόμενη φορά που θα συμβεί, η συναυλία θα σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Άιντε μ@#$*@στ@!*α».

gazzetta.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button