Πάτρα: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από καυγά 10 ατόμων σε πλατεία – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
Προβληματισμός στις Αρχές της Πάτρας μετά από αιματηρό επεισόδιο σε πλατεία της πόλης με θύμα 15χρονο – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο μετά από συμπλοκή δέκα ατόμων
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο τραυματισμός ενός 15χρονου μαθητή με αιχμηρό αντικείμενο στην πλατεία της Αρόης. Η επίθεση έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Κυριακής (12/9). Το θύμα, ευτυχώς με επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Οπως αναφέρει το tempo24, είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία, στο οποίο συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στην σύρραξη να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει. Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω περιοχή λαμβάνουν χώρα συχνά περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ νεαρών.