ΚΙΝΕΤΑ

Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας: Ενημέρωση για τις εξελίξεις στην περιοχή

Το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, εξέδωσε ανακοίνωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι Κινετιώτες και Κινετιώτησες σαν καινούργιο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θέλοντας να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας και αφού λόγο covid 19 δεν μπορούμε να σας καλέσουμε προσωπικά, διαλέξαμε αυτόν τον τρόπο.

Ένας μικρός πρόλογος για την Ομοσπονδία.

Σε βάθος χρόνου όλοι οι Πρόεδροι και τα ΔΣ. πού έχουν περάσει έχουν βάλει ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση της περιοχής μας (νερό,σχολείο,δρόμοι,δασικά κλπ.) γι αυτό κι εμείς οφείλουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η πλειοψηφία των συλλόγων μας στηρίζουν στο δύσκολο έργο μας, όπως επίσης η Ομοσπονδία είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ θεσμός και δεν ανήκει πολιτικά πουθενά.

Αυτά που προσπαθήσαμε και πετύχαμε εν μέσω πανδημίας με τον βουλευτή κο Κώτσηρα Γεώργιο και με την καίρια συμβολή του Δημάρχου κου Σταμούλη Γρηγόρη και της δασάρχη κας Φράγκου είναι.

A) την απομάκρυνση του υπόλοιπου αμιάντου εντός των ημερών από της πυρόπληκτες περιοχές

B) κατόπιν αιτήματός μας προς την περιφέρεια με απόφαση του κου Κοσμόπουλου και με την συμβολή του δασαρχείου Μεγάρων καθαρίζονται τα ρέματα από τα καμένα δέντρα ξεκινώντας από το βουνό και κατεβαίνοντας, επίσης ο κος Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να μας φτιάξει μία παιδική χαρά με αθλητικούς χώρους με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από την περιφέρεια σε δημόσιο χώρο που θα ορίσει ο Δήμος

Γ]Φυσικά προσπαθούμε να εντάξουμε στο έργο αποκατάστασης των δρόμων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και τους υπόλοιπους 7 συλλόγους που τους έχουν εκτός έργου.

Δ] Δεν ξεχνάμε ακόμα και την διπλή σύνταξη από την φωτιά για αυτούς που την δικαιούνται και ακόμα δεν την έχουν πάρει το θέμα το τρέχει ο κος Κώτσιρας

Ε] Σήμερα μετά από παρέμβαση μας αποκαταστάθηκαν οι λακκούβες στην οδό Ύδρας και Γερανείων στο ρέμα της ΠΙΚΑΣ που τόσους μήνες σπάγαμε τ’ αυτοκίνητα.

ΣΤ] Επίσης εγκατάσταση παιδικής χαράς με καινούργια όργανα στον σύλλογο Γαλήνης δωρεά του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και με προτροπή του βουλευτή κου Κώτσιρα.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ θα είναι πάντα κοντά στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής μας και ελπίζουμε στην συνεργασία όλων των φορέων. Θα σας ενημερώνουμε για ότι θετικά προκύπτουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΙΝΕΤΑΣ"
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button