ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕκδηλώσειςΕπικαιρότηταΣύλλογοι

Οι Άγιοι Θεόδωροι ακούστηκαν..στην Κύπρο: Μεγάλη διάκριση και βράβευση για το 1ο Δημοτικό σχολείο σε διεθνή διαγωνισμό

Στην Κύπρο για να παραλάβουν το βραβείο τους βρέθηκαν μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Θεοδώρων με την διευθύντρια κ. Θεώνη Μαυροματίδου

Μεγάλη διάκριση για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου των Αγίων Θεοδώρων, αφού στον Διεθνή Διαγωνισμό «Κύπρος , Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες», κατάφεραν να κερδίσουν το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Διηγήματα”.

το 1ο Βραβείο

Ο διεθνής διαγωνισμός ήταν υπό την αιγίδα της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Για την πραγματοποίηση του, συνεργάστηκαν 2 υπουργεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της χώρας μας, καθώς και το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου.

Η στιγμή της βράβευσης

Η εκδήλωση Βράβευσης του 8ου Διεθνή Διαγωνισμού “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες” πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου Λευκωσίας στην Κύπρο, και το παρών έδωσαν αντιπροσωπεία των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Θεοδώρων με την δασκάλα τους κ. Μποζίκα Ευγενία και την διευθύντρια του Σχολείου, κ. Θεώνη Μαυροματίδου.

Η στιγμή της βράβευσης

Το διήγημα για το οποίο βραβεύτηκαν οι μαθητές των Αγίων Θεοδώρων, είχε τίτλο: Ένα πετραδάκι για την Κύπρο“, στο οποίο συνεργάστηκαν όλοι οι μαθητές από το τμήμα ΣΤ’1 υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Μποζίκας.

Να σημειώσουμε ότι τα έξοδα καλύφθηκαν από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, την ΕΚΑΝ, τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικούς που εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας με αυτήν τη διάκριση.

Η Διευθύντρια κ. Μαυροματίδου με την εκπαιδευτικό κ. Μποζίκα
https://www.facebook.com/galazio.coctail.restaurant/
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button