ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σεφερλής βάζει τέλος στη διαμάχη με Λαμπάτο – Τον πήρε τηλέφωνο, του είπε να παίξουν μαζί στο θέατρο

Ο Σεφερλής έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης για κατάσχεση χρημάτων – Πετάω στον ουρανό, δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος

Αίσιο τέλος είχε η ρήξη του Γιώργου Λαμπάτου με τον Μάρκο Σεφερλή μερικά χρόνια μετά τη δικαστική τους διαμάχη.

Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Όπως αποκάλυψε όμως το πρωί της Παρασκευής 9ης Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στο «Super Κατερίνα» ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση δικαστικής απόφασης, όπως επανειλημμένα του είχε συζητήσει.

Εκτός από αυτό, του πρότεινε να συμμετέχει και στην νέα παράσταση που ετοιμάζει.

«Με πήρε να μου πει ότι θα γίνει η ανάκληση και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να αρχίσουν να ξεκινήσουν από την αρχή» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε: «Και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι” και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, με έναν πολύ καλό ρόλο και άρχισα να πετάω στον ουρανό».

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου – Σεφερλή
Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

πηγή: protothema.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button