ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο όμιλος MOTOR OIL εξαγόρασε την “Ελίν Verd”

Την εξαγορά της «Ελίν Verd» που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμπορία βιοκαυσίμων ολοκλήρωσε η Motor Oil, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο

Με «όχημα» την Ελίν Verd, o όμιλος Motor Oil επιδιώκει να διευρύνει την παρουσία του στον τομέα των ανανεώσιμων και εναλλακτικών καυσίμων και της κυκλικής οικονομίας μέσω της αξιοποίησης βιολογικών προϊόντων, αποβλήτων και προϊόντων προς απόρριψη για την παραγωγή ενέργειας και νέων καυσίμων, φιλικότερων προς το περιβάλλον.

Με δραστηριότητα από το 2005, η Ελίν Verd διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής βιοντίζελ στον Βόλο με παραγωγική ικανότητα 80,000 τόνων βιοντίζελ ετησίως.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου αναφέρει τα εξής:

«Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (η “Εταιρεία”) σε συνέχεια της από 30 Αυγούστου 2022 σχετικής ανακοίνωσης, και κατόπιν εγκρίσεως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόκτηση από την Εταιρεία του 100% των μετοχών εκδόσεως ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ Α.Ε., ενημερώνει ότι η συναλλαγή και η μεταβίβαση της κυριότητος των μετοχών εκδόσεως ΕΛΙΝ ΒΕΡΝΤ Α.Ε. στην Εταιρεία πραγματοποιήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2022»

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button