ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικολάου Σωτήρης προσφέρει την αμοιβή του στο Κ.Α.Π.Η Αγίων Θεοδώρων

Όπως μας ενημερώνει ο συνδυασμός “Δύναμη Δημιουργίας” με επικεφαλής την Μαρία Πρωτοπαππά:

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΌΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ο Σωτήρης Νικολάου, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Δημιουργίας της Μαρίας Πρωτοπαππά, προερχόμενος από τους Αγ. Θεοδώρους, “εκτελεί” στην γενέτειρα του, τα καθήκοντα του αντιπρόεδρου στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και παιδείας.

Ένας οργανισμός που για όσους δεν γνωρίζουν, έχει την μορφή, Δημοσίου Δικαίου.

Στην χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου μας, μεταξύ των άλλων, υπήρχε στην θεματολογία στην 8η σειρά, το θέμα της καταβολής ή μη των εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, του συγκεκριμένου οργανισμού!

Οι προβλεπόμενες αμοιβές, είναι 500€ για τον Πρόεδρο και 200 € για τον Αντιπρόεδρο! Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί των παρόντων από την παράταξη του Γκιώνη   .

Ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Νικολάου, με δήλωση του, παραιτήθηκε από την μηνιαία αμοιβή που δικαιούτο και την οποία θα προσφέρει στα ΚΑΠΗ των Αγ. Θεοδώρων, ώστε να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών!

Ο κύριος Νικολάου, αποδεικνύει έμπρακτα, πώς τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας” που ανήκει, εν τοις πράγμασι στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, την τοπική κοινωνία και δεν προβαίνουν σε ενέργειες εντυπωσιασμού, για λόγους ψηφοθηρίας! Ευχόμαστε και ελπίζουμε, το παράδειγμα του εκλεκτού μας δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Νικολάου, (του οποίου την αξία αναγνωρίζουν ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι) να βρει μιμητές και σε άλλες παρατάξεις…

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button