ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στην “Ωρα της Γης 2021”

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ανταποκρίνεται και φέτος στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF και συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την «Ώρα της Γης»

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 20:30 έως τις 21:30, σβήνουμε συμβολικά τα φώτα στα δημοτικά κτίρια της πόλης του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων όπως επίσης, στην κεντρική πλατεία της 25ης Μαρτίου.

Η «Ώρα της Γης», μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον, γίνεται και φέτος η αφορμή για να αναδειχθεί η ανάγκη να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "60+ ΩΡΑ ΗΣ ΗΣ WWF H καταστροφή της φύσης βλάπτει την ανθρώπινη υγεία Επανεκκίνηση τώρα ©KarolinaGrabowska/Perels Grabowska/Pexel Karolina"

Το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Ταυτόχρονα με τη «μάχη» που δίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο που λέει "60+ ΗΩΡΑΤΗΣΓΗΣ WWF H κλιματική αλλαγή απειλεί ανθρώπινες ζωές και περιουσίες Επανεκκίνηση τώρα ©Pexels"

Γι’ αυτό, τη φετινή Ώρα της Γης στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. Για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας, για την υγεία μας, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά μας, για το μέλλον που ονειρευόμαστε, τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή! Διεκδικούμε και απαιτούμε γενναίες αποφάσεις που θα θέσουν τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν. Διεκδικούμε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, πιο δίκαιο και βιώσιμο για όλους.

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και κείμενο

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα του σπιτιού τους και ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς για τη συμμετοχή του Δήμου μας στην παραπάνω δράση. Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.wwf.gr/earth_hour/ και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Î ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 20:30 Κάνε μια νέα αρχή 60+ ΗΩΡΑ ΤΗΣΓΗΣ #CONNECT2EARTH WWF"
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button