ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ενισχύει τα σχολεία με ακόμα 70 tablets

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα το έργο των εκπαιδευτικών και την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών, με την προμήθεια εβδομήντα (70) φορητών ηλεκτρονικών συσκευών (tablets) νέας γενιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα το έργο των εκπαιδευτικών και την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαίδευση με την προμήθεια εβδομήντα (70) φορητών ηλεκτρονικών συσκευών (tablets) νέας γενιάς, τις οποίες θα παραδώσουμε στα σχολεία τις επόμενες ημέρες.

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας, διασφαλίσαμε 70 επιπλέον tablets για τη διάθεσή τους στις μαθήτριες και τους μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ψηφιακό εξοπλισμό για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία της συνεχιζόμενης τηλεκπαίδευσης. Να σημειωθεί πως στην πρώτη φάση της πανδημίας, ο Δήμος μας είχε προμηθεύσει ξανά με εξήντα (60) tablets τους μαθητές των σχολείων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε:

«Διευρύνουμε διαρκώς, με κάθε τρόπο την προσβασιμότητα των παιδιών μας στην εκπαίδευση. Τα tablets θα φθάσουν στα χέρια των μαθητών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να μην είναι αποκομμένοι από τη μαθησιακή διαδικασία. Προσπαθούμε διαρκώς, με όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των σχολείων και της εκπαιδευτικής κοινότητας και να διασφαλίσουμε την ισάξια και απρόσκοπτη συμμετοχή των παιδιών μας στην τηλεκπαίδευση».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button