ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους Δήμους

Ο Δήμος μας, συμμετέχει στην “πράσινη” πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, “Δες το Δάσος” – Τραπεζικός λογαριασμός συγκέντρωσης χρημάτων που θα διατεθούν στην αναδάσωση των πληγέντων περιοχών

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε άμεση συνεργασία και υπό τον συντονισμό της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης), συμμετέχει στην “πράσινη” πρωτοβουλία “Δες το Δάσος” προκειμένου να συμβάλει στη βοήθεια και τη στήριξη που χρειάζονται οι πυρόπληκτοι Δήμοι τις δύσκολες ώρες που ζουν λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Κ.Ε.Δ.Ε., ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια των Δήμων, πως η Κ.Ε.Δ.Ε. άνοιξε τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό συγκέντρωσης χρημάτων που θα διατεθούν στην αναδάσωση των πληγέντων περιοχών, σε συντονισμό με το κράτος, ειδικούς επιστημονικούς φορείς και Δασαρχεία.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι GR6901100800000008001174807 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Δικαιούχος: ΚΕΔΕ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ"

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθούν πόροι από Δήμους, προγράμματα αλλά και ιδιώτες χορηγούς, με τους οποίους θα χρηματοδοτηθούν αναδασώσεις πληγέντων περιοχών, για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών ώστε κανένας Δήμος και κανένας δημότης να μην αισθανθεί μόνος” δήλωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ για την πρωτοβουλία «Δες το Δάσος» με το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού, στον οποίο η ΚΕΔΕ θα καταθέσει πρώτη 500.000 ευρώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button