ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕκδηλώσεις

Ο Δήμαρχος καλωσορίζει το Loutraki Festival 2020

“Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πιστός στις δεσμεύσεις του, παρουσιάζει για 6η συνεχή χρονιά το Loutraki Festival.

Μια θεσμοθετημένη διοργάνωση που δίνει προστιθέμενη αξία στον τουριστικό προϊόν της περιοχής, κατατάσσοντας το Δήμο μας ως τόπο προορισμού και για τον πολιτισμό.

Ένα φεστιβάλ εν μέσω πανδημίας, με όλα τα προσήκοντα μέτρα προφύλαξης που συστήνει η πολιτεία. Ένα φεστιβάλ που υπηρετεί και φέτος την αρχική δέσμευση μας, στηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες της περιοχής.

Ο τομέας του Πολιτισμού μετράει και αυτός τις πληγές του από την πανδημία. Με έκδηλη την ανάγκη των συμπολιτών μας για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και στιγμές χαλάρωσης και παρόλες τις συνθήκες που επικρατούν δηλώνουμε ηχηρό παρών. 

Στα πλαίσια αυτά ανασχεδιάσαμε την πολιτιστική μας πολιτική και ξεκινήσαμε μια σειρά παρεμβάσεων στο Πνευματικό Κέντρο με στόχο το επόμενο διάστημα να αποκτήσει τη μορφή που αρμόζει στις αυξημένες ανάγκες των τμημάτων μας. Παράλληλα υλοποιούμε ένα όραμα χρόνων, αυτό της κατασκευής υπαίθριου θεάτρου. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα στο Πάρκο Δεξαμενής και θα αποτελέσει ένα κόσμημα για το Δήμο αναβαθμίζοντας σημαντικά τις πολιτιστικές μας υποδομές.

Το Loutraki Festival επίσης, ανασχεδιάστηκε ώστε να εξυπηρετεί τις νέες ανάγκες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις σε όλα τα σημεία τα σημεία του Δήμου μας, ώστε να ταξιδέψει παντού μήνυμα αισιοδοξίας και επιστροφής στην κανονικότητα.

Σας καλούμε όλους συνοδοιπόρους.”

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Δήμαρχος

Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Πληροφορίες: www.loutrakifestival.com      

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button