ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Κλειδώνης: Η τραγική κατάληξη και ο ρόλος της εγκληματικής σπείρας

Ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Κορωπί, φαίνεται πως ανήκει στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη

Συγκλονιστικές  εξελίξεις  στο θρίλερ του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Κορωπί, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός  βγήκαν στη δημοσιότητα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην παραλιακή περιοχή Αλθέα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, φαίνεται πως ανήκει στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη που αναζητούσε το «Τούνελ».

Τα αντικείμενα που  εντοπίστηκαν στο τόπο αναγνώρισε η ίδια του η μητέρα που λίγες ώρες πριν βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής με την ελπίδα να τον βρει στην ζωή…

Τη νέα διάσταση στο μυστήριο έδωσε η μαρτυρία φιλικού του προσώπου . Όπως είπε στο «Τούνελ»  ο άτυχος Νίκος λίγες μέρες πριν χαθεί, ήθελε να καταγγείλει  μια επικίνδυνη σπείρα που δρα στο Κορωπί και παρασύρει σε δρόμους χωρίς επιστροφή ακόμη και μικρά παιδιά.

«Ήξερε πολλά, αλλά επειδή φοβόταν για την ζωή του ήθελε να κάνει ανώνυμα την καταγγελία δίνοντας ονόματα και διευθύνσεις στις αρχές» .

Ο μάρτυρας όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνιση του Νίκου, θεώρησε πιθανό να μην βρίσκεται στην ζωή. Ότι κάτι κακό του έκαναν για να του κλείσουν το στόμα.

Τον ασκό του Αιόλου φέρεται να άνοιξαν και οι ανοικτές αναφορές του Νίκου Κλειδώνη για τα ποσά που είχε κερδίσει σε κρυπτονομίσματα που επένδυε και προγραμμάτιζε να ρευστοποιήσει. Μόνο που μίλαγε σε λάθους ανθρώπους …

Η τραγική μάνα η κυρία Αγγελική, θέλησε να βρεθεί μαζί με τον ρεπόρτερ της εκπομπής και την δικηγόρο της, στον τόπο που εντοπίστηκε από περιπατητή ο σκελετός του μοναχογιού της.

Παράξενο τους φάνηκε το γεγονός ότι ενώ η σορός ήταν εκεί δυο μήνες και καλοκαίρι, κανείς δεν την είδε…

«Μου φέρανε τα πράγματα του μέσα σε μια κούτα…»

Η κυρία Αγγελική φανερά συγκλονισμένη, περιέγραψε τι ένιωσε, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τα προσωπικά αντικείμενα του γιου της.

«Ήξερε πολλά, αλλά επειδή φοβόταν για την ζωή του ήθελε να κάνει ανώνυμα την καταγγελία δίνοντας ονόματα και διευθύνσεις στις αρχές»

«Είδα το ρολόι του, είδα το τηλέφωνο του, αλλά αυτό κυρίως που μου επιβεβαίωσε εκατό τις εκατό ότι ήταν ο Νίκος, είναι μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη που είχα βοηθήσει στον στολισμό της εκκλησίας και βρέθηκε στον σάκο που είχε μαζί του. Την είχε πάρει πιθανότατα για να την πουλήσει γιατί ένας κριτικός κάποτε την είχε κοστολογήσει δέκα χιλιάδες ευρώ.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η καταγγελία για την σπείρα στο Κορωπί

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε στο “Τούνελ” ο αδελφικός φίλος του Νίκου. Μαζί σχεδίαζαν να προχωρήσουν σε καταγγελία στις Αρχές για «την σπείρα που δρα ανενόχλητη στο Κορωπί».

«Ήθελε να ενημερώσει ανώνυμα την δίωξη Ναρκωτικών και να γράψουμε μαζί το κείμενο της καταγγελίας γιατί και δικό μου συγγενικό πρόσωπο βασανίζεται από αυτούς. Δεν άντεχε να βλέπει τα όσα γίνονταν με θύματα και παιδιά χωρίς να αντιδρά κανείς. Φοβόταν όμως πολύ, για αυτό ήθελε να γίνουν όλα χωρίς να ξέρουν ποιος είναι».

Όπως είπε στο «Τούνελ», ο φίλος του ήξερε πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η σπείρα και είχε στοιχεία.

«Έλεγε ότι αν τον βρουν κινδυνεύει η ζωή του. Για αυτό το λόγο σκεφτόταν να κάνει την καταγγελία από καρτοτηλέφωνο ανώνυμα, για να μην φανούν τα στοιχεία του. Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του προχώρησα εγώ σε ανώνυμη καταγγελία για το Κορωπί.»

«Εδώ κανείς δεν τον είδε;»

Στο σημείο που εντοπίστηκε ο ανθρώπινος σκελετός που φέρεται να είναι του αγνοούμενου Νίκου Κλειδώνη, μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννα Καπελάκη.

Περιέγραψε το σημείο και την κοντινή απόσταση από το σπίτι του αγνοούμενου. Ακριβώς πάνω από τον τόπο βρίσκεται η παραλιακή λεωφόρος και της φαίνεται περίεργο πως κανείς δεν είδε το παραμικρό.

«Από την στιγμή που επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι η σορός ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη, θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια και να τιμωρηθεί».

Πηγή: in.gr και «Φως στο Τούνελ»

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button