ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Νέες θέσεις εργασίας στο Διυλιστήριο της Motor Oil Κορίνθου

H Motor Oil ιδρύθηκε το 1970 και η πρώτη χρονιά λειτουργίας του διυλιστηρίου της ήταν το 1972. Κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προμηθεύοντας την περιοχή την οποία εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Το διυλιστήριο βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, περίπου 70 χλµ. από το κέντρο της Αθήνας. Μαζί µε τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις διακίνησης καυσίμων αποτελεί το μεγαλύτερο αμιγώς ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο για την επιτυχία µας. Οι εργαζόμενοι αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την επίτευξη των στρατηγικών µας στόχων, την υλοποίηση των αναπτυξιακών µας προγραμµάτων και την εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα, της ανταγωνιστικότητάς µας. Σήμερα αναζητούμε να προσλάβουμε Χειριστές Παραγωγής για τις εγκαταστάσεις μας στην Κόρινθο.

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο Τ.Ε.Ι ειδικοτήτων Μηχανολόγου / Μηχανικού Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου ή Απόφοιτοι Λυκείου /ΕΠΑΛ Μηχανολογικής Κατεύθυνσής  (οι υποψήφιοι θα κληθούν με σειρά προτεραιότητας ακαδημαϊκού επιπέδου)
  • Προϋπηρεσία  σε αντίστοιχες  θέσεις (επιθυμητό κριτήριο)
  • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση Η/Υ

Δεξιότητες και στοιχεία προσωπικότητας

  • Υπευθυνότητα και προσανατολισμός στο αποτέλεσμα
  • Ομαδικότητα και συνεργασία
  •  Προσαρμοστικότητα
  • Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στο παρακάτω link:

https://www.konkat-citd.gr/Databases/gpl/cv/cv.nsf/CV.xsp?c=8179

Προθεσμία έως τη Τετάρτη 30/09/2020 επιλέγοντας τον κωδικό REF7

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button