ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί «παίζουν» με ασυνόδευτο περιπολικό του Λιμενικού – Δείτε βίντεο

Το όχημα ήταν ασυνόδευτο και κάποιοι νεαροί βρήκαν την ευκαιρία για λίγη διασκέδαση

Χιλιάδες προβολές στο TikTok είχε βίντεο, το οποίο ανάρτησε χρήστης και δείχνει νεαρούς στο λιμάνι της Ραφήνας να «παίζουν» με τον φάρο και την μεγαφωνική ασυνόδευτου περιπολικού του Λιμενικού.

Η ομάδα νεαρών όπως δείχνει το βίντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr, το βράδυ της Κυριακής έχει περικυκλώσει το περιπολικό.

Το όχημα, για άγνωστο λόγο, βρίσκεται χωρίς την εποπτεία των υπευθύνων και οι νεαροί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν χρήση του φάρου και του μεγαφώνου από το ανοιχτό παράθυρο.

Έρευνα από το αρχηγείο

Έρευνα ζήτησε το Αρχηγείο του Λιμενικού, για βίντεο στο διαδίκτυο, όπου ομάδα νεαρών κάνει χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων περιπολικού
Tη διερεύνηση του περιστατικού, που αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει περιπολικό του λιμενικού κάνοντας χρήση οπτικών και ηχητικών μέσων του ανωτέρω οχήματος, ανακοίνωσε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Με εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού, πρόκειται άμεσα να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button