ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μουρίκης Σωτήρης: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό

Για εσάς θα είμαι πάντα ο φίλος σας ο Σωτήρης και για μένα θα είστε οι δικοί μου άνθρωποι, που μαζί κάθε μέρα πολλά χρόνια τώρα προχωράμε στην ζωή

Ποιος είναι ο Σωτήρης Μουρίκης

Ο Σωτήρης Μουρίκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1959 στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι ενεργός επιχειρηματίας (ΙΚΤΕΟ Autovision Κορινθίας & Resto Piano Bar “Sea and Sand”), παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Ελένη Δρίτσα και έχουν 3 παιδιά. Ανέπτυξε μεγάλη συνδικαλιστική δράση στην Ολυμπιακή Αεροπορία όπου έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος των Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών και μέλος της Ομοσπονδίας της Ολυμπιακής.

Έχει αποτελέσει ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιάτου και μέλος της ΔΑΚΕ Ολυμπιακής. Είναι αυτός που έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών για 2 χρόνια και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών για άλλα 2 χρόνια στο δήμο Σικυωνίων. Είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.” Είναι αυτός που με το πάθος και την αποφασιστικότητα του είναι πάντα ενεργός και πάντα παρόν στα κοινά, για να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο που τόσο έχει αγαπήσει με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για μια καλύτερη Κορινθία.

Η Κορινθία είναι είναι ένας ευλογημένος τόπος. Κάθε μέρα, περπατάμε, σε ολόκληρο τον νομό, μιλάμε και ακούμε τους συμπατριώτες μας.

Με τους περισσότερους συμφωνούμε σε πολλά αλλά όλοι ομολογούμε ότι:

Χρειαζόμαστε, ενότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και συνένωση δυνάμεων για να μπορέσουμε να φύγουμε μπροστά.

Με όραμα και σχέδιο, με τους κατάλληλους ανθρώπους και πολύ δουλειά.

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις και υπαναχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Πτωχός έρχεται αποφασισμένος να λύσει προβλήματα και να δώσει νέα

προοπτική στην Κορινθία.

Σωτήρης Μουρίκης

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button