ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕπικαιρότητα

Μούκα Θεοδώρα: Παραιτήθηκα γιατί αισθανόμουν σαν παρείσακτη – Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης

Στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, ο Πρόεδρος κ. Θυμής διάβασε στους υπόλοιπους Δημοτικούς συμβούλους το έγγραφο παραίτησης της τοπικής συμβούλου Αγίων Θεοδώρων κ. Θεοδώρας Μούκα.

Αναλυτικά η παραίτηση της κ. Θεοδώρας Μούκα όπως αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Παραίτηση σήμερα στις 6/10/2020 ημέρα Τρίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Εγώ η Θεοδώρα Μούκα του Ιωάννη, μετά από πολύ σκέψη, δηλώνω την παραίτηση μου από το τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, που ανήκει στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για τους εξής λόγους:

Όταν με ψήφισαν οι δημότες, όπως όλους μας, το έκαναν γιατί περίμεναν να δουν μία κωμόπολη διαφορετική, να γίνονται πράγματα ωραία και να είμαστε πλάϊ στους δημότες και προπάντων δίπλα στα παιδιά σε ότι χρειαστεί.

Όταν πήγαινα στα συμβούλια νόμιζα ότι ο λόγος μας για οτιδήποτε θα ακουγόταν. Δυστυχώς έπεσα έξω. Εγώ αισθανόμουν σαν να μην υπήρχα, αισθανόμουν σαν παρείσακτη.

Έπρεπε τα 7 μέλη που είμαστε στο συμβούλιο να παίρναμε τον λόγο ένας-ένας, να λέγαμε τις ιδέες μας και να συζητάμε για κάθε τι, όμως δυστυχώς αυτό δεν γινόταν. Καταρχήν, με το ζόρι έλεγαν ένα “γεια”. Εμένα προσωπικά η κυρία Βλαστάρη μου έκανε και πόλεμο επειδή ήμουν σε άλλη παράταξη. Ο καθένας θέλει τους δικούς του. Λυπάμαι αν θέλουν μόνο μια καρέκλα και κάποιοι να είναι για τα δικά τους συμφέροντα και να μην μπορούν να βρίσκονται δίπλα στους δημότες και ιδιαιτέρως δίπλα στα παιδιά. Έχουμε πάει 100 χρόνια πίσω αυτό το τόπο, που θα μπορούσε να είναι ένα στολίδι η πόλη μας.

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι την θέση της Θεοδώρας Μούκα την αναπληρώνει ο Κωνσταντίνος Καρβέλης.

Δείτε το βίντεο από το 02:50

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button