ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Ποιος είναι ο άνθρωπος που απέφυγε να χαιρετήσει για να πάει στον παππού του – Τι λέει ο ΣΕΓΑΣ

Πολλά σχόλια προκάλεσε η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να μη χαιρετήσει τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησίασε κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και της ελληνικής αποστολής όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ ο παγκόσμιος πρωταθλητής πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, αλλά παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και σπεύδει να χαιρετήσει ένα άλλο πρόσωπο.

Ήταν μια μάλλον αμήχανη στιγμή που προκάλεσε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρωταγωνιστής σε αυτήν, εκτός από τον Μίλτο Τεντόγλου, τελικά ήταν ο Α’ Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος.

Η ανάρτηση του ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ, σε ανάρτησή του το μεσημέρι της Παρασκευής απαντά εμμέσως σε όσα σχολιάζονται για την κίνηση του Τεντόγλου, αναφέροντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».

«Η εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους αποτελεί μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού στίβου, η οποία έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα», αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ και συνεχίζει:

«Τον αθλητή υποδέχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά της ελληνικής αποστολής. Ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία.

“Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο” δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου».

πηγή: ethnos.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button