ΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Μηχανικοί «σκίζουν»… τα πτυχία τους: Viral η κολώνα της ΔΕΗ μέσα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

Σήμα κατατεθέν της Ξάνθης είναι το μπαλκόνι πρώτου ορόφου που εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία «συνυπάρχει» με… κολώνα της ΔΕΗ – Δείτε ακόμα 10 (παγκόσμια) κατασκευαστικά λάθη

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα μοναδικό θέαμα, που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται: Μα τι κάνει μια κολώνα της ΔΕΗ μέσα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας;

Το αξιοπερίεργο αυτό αρχιτεκτονικά γεγονός εντόπισε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, η οποία και παρουσίασε στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ μέσα στο μπαλκόνι πολυκατοικίας πρώτου ορόφου.

Και όπως αναρωτήθηκε, το ερώτημα είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά κτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων χτίστηκε η πολυκατοικία.

Δείτε ακόμα 10 κατασκευαστικά λάθη που ξεπερνούν τα όρια της λογικής

Αν νομίζετε ότι η κολώνα στην Ξάνθη είναι μοναδικό κατασκευαστικό λάθος… κάνετε λάθος! Δείτε 10 φωτογραφίες από δημιουργίες κάποιον άλλων (παγκοσμίως) και μετά δώστε το βραβείο σε όποια κατασκευαστική κακοτεχνία νομίζετε:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button