ΔΙΕΘΝΗ

Μία αδέσποτη σκυλίτσα ζητά βοήθεια από τους διασώστες, οδηγώντας τους στα κουτάβια της, κρυμμένα κάτω από ένα σπίτι (βίντεο)

Βλέποντας τους εθελοντές να φτάνουν, μια σκυλίτσα που είχε γεννήσει πρόσφατα, δεν έκρυψε τη χαρά της. Κατάλαβε ότι ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν με τα μικρά της!

Τα σκυλιά είναι προικισμένα με μια αξιοσημείωτη ευφυΐα και ευαισθησία, γεγονός που τα καθιστά συχνά σε θέση να εκτιμήσουν τις προθέσεις των ατόμων τα οποία ασχολούνται μαζί τους. Όταν η εν λόγω σκυλίτσα ένιωσε ότι η ομάδα της Ανθρωπιστικής Εταιρείας της Αριζόνα ήταν εκεί για να τη βοηθήσει, η αντίδρασή της έδειξε τη μεγάλη ανακούφιση που πρέπει να ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

Μπορούμε πρώτα να δούμε τον σκύλο να ταράζεται και να κουνάει την ουρά του καθώς πλησιάζουν οι εθελοντές του συλλόγου με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα. Στη συνέχεια ορμά σε μια μικρή τρύπα κάτω από τον τοίχο ενός σπιτιού. Ένα άλλο σκυλί επίσης βγαίνει για να συναντήσει τους σωτήρες, επίσης. Είναι πιθανότατα ο πατέρας.

Η σκυλίτσα είχε γεννήσει πρόσφατα και ήταν προφανώς ενθουσιασμένη που τελικά κάποιος την άγγιξε.
Η ομάδα της Arizona Humane Society χρησιμοποίησε φτυάρια για να διευρύνει το στενό άνοιγμα. Στη συνέχεια, οι εθελοντές σύρθηκαν κάτω από το σπίτι, ανακαλύπτοντας επτά υγιή νεογέννητα κουτάβια.

Τα έβγαλαν ένα ένα χρησιμοποιώντας έναν πίνακα καλυμμένο με μια κουβέρτα. Η όλη προσπάθεια κάτω από τα μάτια των γονιών τους, που ήταν πάντα τόσο ταραγμένοι. Ολόκληρη η οικογένεια σκύλων μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο καταφύγιο της οργάνωσης.

Το προσωπικό της Ανθρωπιστικής Εταιρείας της Αριζόνα τα φροντίζει καλά. Η μητέρα σκυλίτσα ήταν, πολύ ευγενική και ευγνώμων σε όσους την βοήθησαν, φροντίζει τέλεια τους απογόνους της και ξέρει ότι τώρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, ούτε για τον εαυτό της ούτε για τα μικρά της.

Όταν θα είναι αρκετά μεγάλα, μπορούν να προσφερθούν για υιοθεσία.

Δείτε το βίντεο της διάσωσης από το thedodo.com:

(με πληροφορίες από thedodo.com, pet-sitting.gr)

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button