ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΡΙΝΘΟΣ

Mε την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι Διεθνείς Αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής Canal Challenge στην Κόρινθο

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) διοργανώνει τον Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής CANAL CHALLENGE που θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Κορίνθου (Πεδίο Βολής 698 ΑΒΠ) από 31 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου 2024, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Τελετή Βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο Κορίνθου την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00. Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) συνεπής στην διοργάνωση μεγάλων αγώνων και μέσα στα πλαίσια προετοιμασίας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής ‘Όπλων Χειρός Αστυνομικών το 2025, αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής Shotgun διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη φορά τον Διεθνή Αγώνα CANAL CHALLENGE που αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό στον Δήμο Κορίνθου .

Στο CANAL CHALLENGE συμμετέχουν σκοπευτές από 20 χώρες από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και συνδυάζουν την αγωνιστική δράση με ολιγοήμερες διακοπές .

Το σκοπευτήριο Κορίνθου θα υποδεχτεί συνοδούς και επισκέπτες και σκοπευτές Τετάρτη 29 Μαΐου έως και την Κυριακή 02 ιουνίου 2024 (08:00 πμ– 18:00 μμ )

Το αθλητικό αυτό γεγονός είναι μία συνδιοργάνωση του ΟΑΣΚ και του Δήμου Κορίνθου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button