ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Με επιτυχία το “Spetsathlon goes to Loutraki” – Αυγενάκης: Μπράβο σε διοργανωτές, εθελοντές & Δήμο Λουτρακίου (βίντεο)

Spetsathlon goes to Loutraki, η ετήσια τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Λουτρακίου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Στον χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αρμενάκης είπε τα εξής:

Spetsathlon goes to Loutraki παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην αθλητική επανεκκίνηση στις μέρες της πανδημίας, με πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνεχάρη τους διοργανωτές, τους εθελοντές και τον Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 🙏

Posted by Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων on Saturday, 5 September 2020

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης είπε:

Spetsathlon goes to Loutraki, η ετήσια τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Γιώργος Γκιώνης.

Posted by Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων on Saturday, 5 September 2020
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button