ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Κορινθίας (Video-Εικόνες)

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας συνδιοργάνωσαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στο KORINTHIAN PALACE

Η Φετινή εκδήλωση διέφερε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αφού εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ικανοποίησε τα μέγιστα τα μικρά παιδιά με τον Άγιο Βασίλη που φωτογραφήθηκε μαζί τους αλλά και δώρα που μοίρασε στα παιδιά και άλλες εκπλήξεις που ξετρέλαναν τα παιδιά.

Φέτος για πρώτη φορά η εκδήλωση περιλάμβανε και Live Μουσική για τα μεγαλύτερα παιδιά για τους γονείς αλλά και τους άλλους συναδέλφους.

Πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των αριστούχων μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου Α΄ & Β΄Λυκείου και των επιτυχόντων που εισήλθαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το korinthosnews.com το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας μετά από πρόταση του Προέδρου της Ένωσης κ. Χρήστου Βλαχοπάνου αποφάσισε ομόφωνα τα βραβεία που θα δίνονται στους μαθητές που εισήλθαν στα ΑΕΙ θα ονομάζονται ¨ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑ ΛΑΡΣΙΝΟΣ¨ στη μνήμη του ευεργέτη τους που για μια 20ετία ήταν αρωγός στις δραστηριότητες της ένωσης.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button