ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Μαρία Πρωτοπαππά: Περιμένοντας τους τουρίστες

Περιμένοντας τους Τουρίστες……

Κύριε  Αντιδήμαρχε

Γνωρίζετε τον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί σε οικόπεδο του Δήμου στους Αγίους Θεοδώρους. Μια υγιεινομική βόμβα στον αστικό ιστό των Αγίων Θεοδώρων δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο και πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Εδώ και πολλές μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες  καταγγελιών για ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων, επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον.

Η μη αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων είναι δυνατόν να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία καθώς αποσυντίθενται, αυξάνεται το μολυσματικό τους φορτίο και αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Παράλληλα εγκυμονούν και άλλοι κίνδυνοι για το περιβάλλον.

Η σοβαρότητα του θέματος  απαιτούσε άμεση απομάκρυνση από τη πρώτη ημέρα ,η οποία δεν έγινε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

Εάν η Δημοτική Αρχή υποτιμά τους Δημότες  των Αγίων Θεοδώρων και δεν λαμβάνει μέτρα ,υπόλογος είναι ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος που εκπροσωπεί τον τόπο του.

Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την απομάκρυνση των απορριμμάτων ,τον καθαρισμό, την απολύμανση του χώρου και την λήψη μέτρων για την μη επανάληψη παρομοίων φαινομένων.

Η όποια δικαιολογία για την μη απομάκρυνση –αποκομιδή δεν στερείται ευθυνών ,όταν πρόκειται  για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button