ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικάΕπικαιρότητα

Μαρία Πρωτοπαππά: Καλύτερα να μη μιλάτε γιατί εκτίθεστε μόνοι σας

Δελτίο τύπου έστειλε η παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας” με επικεφαλής την κ. Μαρία Πρωτοπαππά, ως απάντηση για τις καταγγελίες του κ. Σπύρου Ράτη και κ. Άρη Κωνσταντή.

Αναλυτικά αναφέρει:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ  

Είναι ντροπή να παίζετε πολιτικό παιχνίδι με το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Αφήστε το έξω από τον πολιτικό ρεβανσισμό σας. Ο αθλητισμός είναι αξία!!!

Εάν είχατε λύσει το πρόβλημα της επισκευής του Γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων,δεν θα ζητούσε συνάντηση και παρέμβαση το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας  (που παρεμπιμπτόντως είστε και αντιπρόεδρος Κ.Ράτη) με την ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας ,προκειμένου να αναλάβουμε ενεργά για εξεύρεση λύσεως μετά τις κούφιες υποσχέσεις που δίνονταν….

Και Ναι…Κάναμε παρέμβαση κ το ξέρετε καλά!!!! και στέφθηκε με επιτυχία από τον Υφυπουργό Χρήστο Δήμα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Παναγιώτη Νίκα.

Όπως και προτείναμε το ίδιο και για το γήπεδο της Περαχώρας  στο δημοτικό συμβούλιο ,όπως είχαμε και  άλλες λύσεις που γνωρίζει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καθότι συντοπίτες σας δημοτικοί Σύμβουλοι ασχολούνται χρόνια με τον αθλητισμό, ήσαν ενεργά μέλη … προσφέρουν  για αυτόν … μην τους υποτιμάτε…δεν είναι δίκαιο και πρέπον…

Ας σεβαστείτε τον αθλητισμό και μην τον χρησιμοποιείτε για να καλύψετε την ανεπάρκειά σας και την προχειρότητά σας να επιλύετε θέματα του τόπου μας…

Διότι αντί να κατασκευάζετε αθλητικές εγκαταστάσεις ανέχεστε και διατηρείτε σκουπιδότοπους…

Καλύτερα να μη μιλάτε…γιατί εκτίθεστε  μόνοι σας…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η επικεφαλής

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button