ΔΙΕΘΝΗ

Μαντόνα: Μήνυση εναντίον της από τους ίδιους της τους θαυμαστές

Δύο θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα κατέθεσαν μήνυση εναντίον της – Για ποιον λόγο το έκαναν

Δύο δυσαρεστημένοι θαυμαστές της Μαντόνα μήνυσαν τη βασίλισσα της ποπ επειδή ξεκίνησε τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη με πάνω από δύο ώρες καθυστέρηση.

Στη μήνυσή τους ο Michael Fellows και ο Jonathan Hadden ισχυρίζονται πως και οι διοργανωτές είπαν ψέματα για την ώρα έναρξης του σόου της Μαντόνα.

Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας

Οι ενάγοντες κατηγορούν την 65χρονη Μαντόνα καθώς και τα Live Nation και Barclays Center πως εμπλέκεται σε ασυνείδητες, άδικες ή και παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές.

Οι δύο θαυμαστές της Μαντόνα υποστηρίζουν πως παρακολούθησαν μια εμφάνιση της Μαντόνα στο πλαίσιο της Celebration Tour της τραγουδίστριας στις 13 Δεκεμβρίου.

Η αργοπορία και η μήνυση στη Μαντόνα

Εμφανίζονται απογοητευμένοι που, ενώ το σόου διαφημιζόταν πως θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ., φέρεται να είδαν την τραγουδίστρια στη σκηνή μεταξύ 10:45 μ.μ. και 11:00 μ.μ.

Οι παραστάσεις στις 14 και 16 Δεκεμβρίου στο Barclays Center ξεκίνησαν επίσης με πάνω από δύο ώρες καθυστέρηση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στη μήνυση υπέβαλαν.

Αναφέρουν μάλιστα ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας.

Οι δύο άντρες και κάτοικοι της Νέας Υόρκης υποστηρίζουν ότι η δίωρη καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα η συναυλία να τελειώσει μετά τη μία το βράδυ με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα περιορισμένα μέσα μαζικής μεταφοράς και το αυξημένο κόστος της δημόσιας και ιδιωτικής μεταφοράς.

Αναφέρουν επίσης ότι επειδή η συναυλία ήταν σε καθημερινή έπρεπε να ξυπνήσουν για να πάνε στη δουλειά ή και να φροντίσουν τις οικογενειακές τους ευθύνες την επόμενη ημέρα με λιγότερες ώρες ύπνου λόγω της καθυστέρησης της έναρξης.

Επισημαίνουν ότι η τραγουδίστρια έχει μακρύ ιστορικό από καθυστερημένες ενάρξεις και το πρόβλημα παραμένει σε όλες τις περιοδείες της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας Rebel Heart του 2016 και της περιοδείας Madame X 2019-2020.

via in.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button