ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λουτράκι: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την επετειακή Συναυλία της Φιλαρμονικής – Οδηγίες προσέλευσης

Η οργανωτική Επιτροπή του Loutraki Festival, ενημερώνει το κοινό ότι εξαντλήθηκαν τα Δελτία Εισόδου για τη συναυλία της Φιλαρμονικής και δίνει οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή της

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής Επιτροπής του Loutraki Festival, τα Δελτία Εισόδου για τη Συναυλία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, την Τρίτη 3 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, εξαντλήθηκαν.

Για την αποφυγή διασποράς του Covid 19 και σύμφωνα με όσα ορίζονται από την πολιτεία, το θέατρο θα λειτουργήσει με 75% πληρότητα.

‘Οπως αναφέρει, λυπάται πολύ για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν Δελτίο Εισόδου και ελπίζει σε επόμενη εκδήλωση οι συνθήκες να το επιτρέψουν, ώστε να μπορούν να υποδεχθούν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΟΥΣΤΟΥ 2021, 21:30 ατρο Ποσειδώνα Ram ada Hotel ΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Τα δελτία εισόδου ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! உயര ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟ 1961 2021 Δήμος Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδώρων"

Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή της Επετειακής Συναυλίας της Φιλαρμονικής

1. Για την είσοδο του κοινού στη συναυλία δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παράστασης και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

2. Ο χώρος θα υποδεχθεί μόνο καθήμενους θεατές.

3. Το ποσοστό πληρότητας του αμφιθεάτρου του Ποσειδώνα (χωρητικότητας 900 θέσεων) είναι 75% σύμφωνα με όσα ορίζονται από την πολιτεία. (675 θεατές). Σεβόμενοι πρώτα την ασφάλεια όλων διαθέσαμε μόνο 600 δελτία εισόδου.

4. Υποχρεωτική τοποθέτηση ατόμων που προσέρχονται μαζί στις θέσεις καθημένων μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση. Άτομα που προσέρχονται ξεχωριστά θα τοποθετούνται μεταξύ τους με κενό ανά δύο έως και τέσσερα άτομα.

5. Η αποχώρηση των θεατών/ακροατών μετά τη λήξη της εκδήλωσης (π.χ. ανά σειρά) θα γίνει σταδιακά.

6. Η χρήση μάσκας από τους θεατές/ακροατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση, και σε όλους τους χώρους.

7. Οι θεατές/ακροατές συστήνεται να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (70%), το οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο κατά την είσοδό τους στον χώρο.

8. Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

9. Για την αποφυγή συνωστισμού στη συναυλία δεν επιτρέπεται να υπάρχει διάλειμμα.

10. Ώρα έναρξης προσέλευσης 20.15 έως 21.30Ώρα έναρξης παράστασης: 21.30

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button