ΚΟΡΙΝΘΙΑΠOΛITIΣMOΣ

Κορινθία: Ενημέρωση από την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού για σημαντικά έργα στον νομό (video)

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κορινθίας-Αργολίδας Χάρη Βυτινιώτη, στην Αρχαία Νεμέα και τα Δερβενάκια.

Στη Νέμεα επισκέφθηκαν το Μυκηναϊκό νεκροταφείο Αηδονιών και το Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας, όπου είναι προγραμματισμένη από την Περιφέρεια κατασκευή WC για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Τους συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νεμέας και ο Πρόεδρος του ΤΔ Αηδονιών. Είχε προηγηθεί εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο επί όλων των επικείμενων και μεθοδευμένων κινήσεων ανάδειξης του ιστορικού́ τόπου της Νεμέας.

Στα Δερβενάκια, επισκέφθηκαν το σιδηροδρομικό́ σταθμό́ αλλά́ και το μνημείο, από́ όπου αρχίζουν τα τρία περιπατητικά μονοπάτια.

Τέλος, ολοκληρώθηκε το έργο της πρόσβασης προς το ιστορικό μνημείο στα Δερβενάκια, όπως είχε δεσμευθεί η Περιφερειακή Αρχή. “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να είναι μεγάλος αρωγός και χορηγός αυτών και πολλών ακόμα έργων πολιτισμού” παρατήρησε η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού.

Ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού για σημαντικά έργα πολιτισμού στην Κορινθία
Ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού για σημαντικά έργα πολιτισμού στην Κορινθία

Πηγή: korinthostv.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button