ΑΤΤΙΚΗΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κλειστός μέχρι την Δευτέρα 1η Απριλίου ο δρόμος Μαυρολίμνη – Αλεποχώρι

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει ότι ο δρόμος Μαυρολίμνη – Αλεποχώρι θα παραμείνει κλειστός, έως την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, ύστερα από το κατολισθητικό φαινόμενο που έχει σημειωθεί στο σημείο και καθιστά αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων.

Η εντολή να κλείσει ο δρόμος δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ύστερα από αυτοψία που διενήργησε το ειδικό κλιμάκιο για λόγους ασφαλείας. Το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και με βάση τις γνώμες των ειδικών δεν πρέπει να απομακρυνθεί ο όγκος βράχων και λίθων διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος περαιτέρω κατολίσθησης και άρα ο βαθμός επικινδυνότητας για τους διερχόμενους είναι μεγάλος. Τη Δευτέρα θα διενεργηθεί εκ νέουν αυτοψία στο σημείο από το ειδικό κλιμάκιο του Υπουργείου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Μεγαρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής παρακολουθούν την κατάσταση και συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την προστασία των κατοίκων.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button