ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Αττική αύριο, Δευτέρα (5/2) λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική αύριο, Δευτέρα (6/2), λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, σημείωσε νωρίτερα πως «αυτό που πρέπει να κυριαρχήσει είναι η ασφάλεια των παιδιών». Όπως ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή«Χαμογέλα και πάλι!» του Mega, ο περιφερειάρχης Αττικής «η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. «Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε. Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», πρόσθεσε.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button