ΚΙΝΕΤΑ

Κινέτα: Ενημέρωση από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαργαρίτα Πρίφτη για τα έργα στην περιοχή

Πότε αρχίζουν οι επισκευές στην Γέφυρα “Πίκα” – τα αντιπλημμυρικά έργα – σε ποιο στάδιο βρίσκεται το μεγάλο έργο της υδροδότησης στην Κινέτα

Σε επικοινωνία που είχε το agioitheodoroi.com με την νέα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, κ. Μαργαρίτα Πρίφτη, μας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή:

Επισκευή Γέφυρας “Πίκα” και αντιπλημμυρικά έργα

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα έργα επισκευής, καθώς σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττική κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο με ενημέρωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση των έργων. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο δεκαήμερο τυχόν ενστάσεων και στην συνέχεια θα χρειαστεί να περάσει από το Ελεγκτικό. Υπολογίζω ότι σε 45 ημέρες περίπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Για το έργο υδροδότησης στην Κινέτα

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα της Κινέτας, είναι και το ζήτημα της υδροδότησης. Έχει ήδη αρχίσει η κατασκευή του δικτύου που θα φτάσει έως την περιοχή μας. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τα Μέγαρα και αυτές τις μέρες, το εργοτάξιο βρίσκεται στην περιοχή Βαρέα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο όμως όταν ολοκληρωθεί, θα λύσει για πάντα το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης νερού στην Κινέτα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Λευτέρης Κοσμόπουλος – Μαργαρίτα Πρίφτη
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button